HS_Redigerad3-SCHYFFERT-6I4A6264.jpg

HENRIK SCHYFFERT

Henrik Schyfferts karriär är som en nöjes-pytt i panna; tv-chef, rockmusiker, manusförfattare, filmproducent, radioproducent, skådespelare, regissör och komiker. Han vann pris som Årets manliga komiker 2016 och har genom åren skapat några av Sveriges största humorsuccéer som setts på en scen exempelvis "I manegen med Glenn Killing", "The 90's-ett försvarstal", "Big Comedy", "Ljust & Fräscht", "Standup med Gustafsson och Schyffert – Roligt för delar av familjen", "ÄGD - vad kostar ett rikare liv?" och "Var inte rädda".

Henrik var en av grundpelarna i både "Hassan"- och "Killinggänget" – två hyllade humorgäng med kultstämpel som lagt grund till dagens humorsverige med t.ex. "Nilecity 105,6", "Fyra nyanser av brunt", "Drömmen om Herrön" och åtskilliga busringningar. Han har även hyllats för mängder av tv-serier såsom "Allt faller", "Alla är fotografer" och "Landet brunsås".


Henrik kan bokas som
» Föreläsare
» Konferencier
» Komiker/ståuppare
» Regissör
» Film/TV/radio-medverkan


Från styrelsemöte till skoldisco
Henrik har under många år hållit i hundratals konferenser och events. Allt från Investors styrelsemöten och regeringssammankomster till plåtslagarfirmor i Flen och skoldiscon (klass 7b i Kristofferskolan – mycket lyckad kväll!). Han kan både hålla i diskussioner och ställa seriösa frågor till ekonomiansvariga i SEB:s styrelse men även göra 20 minuter jätterolig standup efter kaffet och innan bandet går på.


Föreläsningen “Släpp sargen!”
En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ och hur man får andra att inse detsamma. Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder Henrik på ett ovanligt underhållande föredrag om kreativitet och grupparbete. Anekdoter och komik blandas med allvar. Med den här timmen i ryggen får du inte bara skratta dig lycklig utan du får också ett stort antal verktyg för hur du snabbt ökar din och dina kollegors kreativitet.


Agent & marknad/press
sophie@kahlo.se

Agent & innehåll
malin@kahlo.se
Pressbilder
Ladda ner bilder (zip)
Foto: Kitty Lingmerth