ARKIVSIDA
FÖRESTÄLLNINGEN GES INTE LÄNGRE


SCENKVÄLL MED LUUK & DANIEL HALLBERG

unnamed-2.jpg

Det är nu klart att det blir en förlängning av publiksuccén "Scenkväll med Luuk och Daniel Hallberg" i höst! Först med ytterligare fyra datum på Scalateatern i Stockholm och sedan med en Sverige-turné. Premiär i Göteborg den 3 november och den underhållande talkshowen fortsätter sedan till Linköping, Lund, Örebro och Karlstad. Kristian kommer intervjua kända gäster på scen och komikern och Instagram-fenomenet Daniel Hallberg agerar både sidekick och husband. "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg" spelades under våren på Scalateatern i Stockholm och blev hyllad av såväl publiken som media. 

Kristian Luuk ledde 15 säsonger av "Sen kväll med Luuk" på TV4 mellan 1996 och 2004 och utsågs under den här tiden till "Årets manliga tv-personlighet" sex gånger. Nu tar han steget upp på Scalateaterns scen och återvänder till sina rötter med talkshowen "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg" där han kommer intervjua några av Sveriges mest intressanta personer.

– Jag älskar ju att intervjua människor! Och nu får jag äntligen chansen att göra det på en teaterscen. Och som bonus har jag Sveriges kanske just nu roligaste man som side kick och husband vid min sida. Kan bli hur bra som helst, säger Kristian Luuk.

Kristians högra hand på scen är komikern och medieprofilen Daniel Hallberg. Han har på kort tid slagit igenom med sina humoristiska filmer på Instagram, ett omtalat gästuppträdande i "Idol" 2017 och inte minst rollen som dryg pr-strateg i Ruben Östlunds prisbelönta film "The Square".

– Tanken är att Kristian gör intervjuerna och jag gör allt runt omkring: sketcher, frågor på stan, spelar musik, sjunger och är side kick under intervjuerna. Jag har alltid älskat talkshows och följt dom amerikanska formaten sedan jag var liten, så det känns overkligt kul att få vara med och skapa en, säger Daniel Hallberg.


"SCENKVÄLL MED LUUK & DANIEL HALLBERG" PRODUCERAS AV KAHLO.
LÄNGD: 90 MINUTER - INGEN PAUS.


1081x1081.jpg

Kristian Luuk
I början av 90-talet slog Kristian Luuk igenom i radioprogrammet "Hassan i P3". Efter ett år som programledare för "Knesset" 1995 fick han 1996 sin första egna talkshow – "Sen kväll med Luuk" på TV4. Programmet sändes i hela 15 säsonger fram till 2004. 2007 och 2008 ledde Kristian Melodifestivalen i SVT och året efter tog han över rollen som programledare för "På spåret", som han fortfarande leder. Under sin karriär som programledare har han belönats med en lång rad utmärkelser. Han har också hunnit med att göra en scenföreställning med sin bror Martin Luuk – "Bröderna Luuk – får man göra slut med sitt syskon?", samt varit värd för "Sommar i P1" två gånger. Hösten 2017 är han även aktuell i "Fråga Lund" på SVT.

Daniel Hallberg
Jobbar till vardags som AD på reklambyrån King, men har det senaste året slagit igenom med sina komiska filmer på Instagram. Många av filmerna har över 100 000 visningar och i dagsläget följer över 50 000 personer hans konto @danielhallberg, som bland annat gästats av Alicia Vikander, Alex Schulman, Jason Diakité och Ruben Östlund. Daniel Hallberg har även medverkat i "Idol" på TV4, "Edit" i SVT, "Clara Henry i P3", podcasten "Tankar med" och spelade pr-strateg i den mångfaldigt prisbelönta filmen "The Square".