HS_Redigerad3-SCHYFFERT-6I4A6264.jpg

KRISTIAN LUUK

Kristian Luuk är en av Sveriges mest älskade och skickligaste programledare och har röstats fram till Årets manliga TV-programledare inte mindre än sex gånger. Kristian var en av grundpelarna i det kulturförklarade busringningsprogrammet "Hassan" och senare i det legendariska pratprogrammet "Knesset". Han har fått världsstjärnor som Madonna och Bruce Springsteen att vallfärda till Sveriges första riktiga talkshow "Sen kväll med Luuk" och lett "Melodifestivalen" två år i rad. Från 2009 har han skapat TV-historia genom att tillsammans med Fredrik Lindström leda "På spåret" i SVT.

Kristian har även gjort scenframträdande bl.a. i form av den hyllade föreställningen "Bröderna Luuk - får man göra slut med sitt syskon" tillsammans med sin bror Martin Luuk.

Kristian är aktuell i "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg" under hösten. Det hyllade formatet hade premiär i våras och fortsätter under hösten i Stockholm och sedan på turné i landet. Kända gäster intervjuas på scen av Kristian, Instagram-fenomenet Daniel Hallberg är sidekick och husband. Publiken får en underhållande talkshow som ges live och exklusivt, utan TV-kameror.


Kristian kan bokas som:
» Föreläsare
» Konferencier
» Moderator
» Programledare

Rutin personifierad
Kristian är en mycket proffsig konferenicer och moderator, han är expert på att locka fram det mest intressanta ur människor så att samtalet leds in på spännande och roliga vägar. Dessutom lyser hans komiska ådra igenom i allt han gör vilket garanterar ett underhållande evenemang. 


Föreställningen "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg"
Kristian är aktuell med föreställningen "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg", där Kristian intervjuar kända gäster på scen och komikern och Instagram-fenomenet Daniel Hallberg agerar både sidekick och husband. "Scenkväll" hade premiär på Scalateatern i Stockholm i februari 2018 och spelades fram till september. Under hösten 2018 åker Kristian och Daniel ut på Sverigeturné med föreställningen.


Föreläsningen "Hitta din grej" 
"Hitta din grej" är en  inspirationsföreläsning med mycket igenkänning. Kristian vill få publiken att tänka till och känna efter vad de egentligen tycker är roligt, för det är ofta det man är bra på och där man kan blomma ut - hitta sin grej, helt enkelt! 

I föreläsningen kåserar Kristian om sin resa från Handelshögskolan till "På Spåret".  

- Det började med att jag gick på Handelshögskolan och skulle bli civilekonom, och det slutade med att jag busringde till Jarl Kulle och sa bajs och la på luren. Vad hände egentligen däremellan frågar man sig, säger Kristian Luuk.


Press & marknad
sophie@kahlo.se

Agent
malin@kahlo.sePressbilder
Ladda ner bilder (zip)
Foto: Kitty Lingmerth